PRODUctspecialisaties

Onze ingenieurs kijken terug op gedegen ervaring, ieder met zijn eigen expertise. Zo kunnen we voor elk project het juiste team samenstellen.

- danny vanden boer, technical manager aip 

Kunststof injectie

kunststof injectie

Voor al uw onderdelen en producten in kunststof bieden wij een gepaste oplossing. Wij werken enkel met gecertificeerde materialen geschikt voor de Europese markt. Bij elk project bekijken we de ontwikkeling en het meest rendabele matrijsontwerp voor molding, 1K en 2K spuitgieten, extrusie en meer.

 

De productontwikkeling gebeurt in eigen beheer voor het volledige traject, van ontwerp tot kwaliteitscontrole, teneinde voor de klant het meest optimale eindproduct te bekomen.

Metaalbewerking

Las-, plooi- en freeswerk, gietstukken, galvanisatie, assemblage, en sectorgebonden materialen volgens  uw  noden en kwaliteitsvereisten.
Voor al uw onderdelen en producten in verschillende metalen hebben wij de juiste kwaliteit en know-how.

 

Deze productontwikkeling gebeurt eveneens binnenshuis voor het volledige traject, van ontwerp tot kwaliteitscontrole. Zo kunnen we het meest kwalitatieve eindproduct af te leveren.

Specials

geassembleerde eindproducten en specials

Samenstelling van verschillende componenten en producten tot een volledig geassembleerd eindproduct.

Voor deze projecten gaan we een stap verder dan enkel de productie van één product. Ontwerp, engineering, R&D, material improvement

 

Allimex Industrial Products is uw partner in de betrouwbare ontwikkeling van een oplossing voor uw project. Allimex behandelt ook al uw toepassingen en projecten in andere materialen, componenten of eindproducten volgens gespecificeerde beschrijving, die beantwoorden aan de eisen en certificeringen.