Maatwerkelijk beter, daarom kiest u voor ons 

ONTZORGING  

Omdat jij je  op je hoofdactiviteit moet focussen en wij, Allimex,  alles uitvoeren met de nodige transparantie en betrokkenheid. Onze oplossingen bieden continuïteit voor uw kritieke processen. Onze flexibele aanpak haalt de stress uit elk project. We leggen het traject samen met je af, van A tot Z of enkel X tot Y, aan u de keuze.  

 

PERFORMANCE 

Alles kan beter, altijd. We bieden oplossingen om de rentabiliteit van producten en processen te verbeteren, altijd met respect voor hoogwaardige kwaliteit. 

 

TAILOR MADE  

We geloven in een persoonlijke aanpak, alleen zo kunnen we ‘Maatwerkelijk Beter.’ onze belofte garanderen. Met onze kennis van metaal en kunststof vinden we gepaste productoplossingen op maat. Maar we gaan ook verder dan producten en materialen, en kijken ook naar bijkomende diensten zoals logistiek, stockbeheer… 

EN DIT ALLES MET DE HUMAN TOUCH  

Wij zijn een bedrijf door en voor mensen. Internationaal, maar toch met een menselijk karakter.  
In onze samenwerking streven we ernaar om onze klanten met de juiste mensen te verbinden. Onze werknemers kijken terug op gedegen ervaring in uiteenlopende domeinen, zodat we voor elk project het juiste team kunnen samenstellen.  

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Sven steemans

TECHNICAL MANAGER

DANNY VANDEN BOER

ENGINEERING & SOURCING MANAGER

ARNOUD ZWEEKHORST

Backoffice sales

backoffice sales

kenneth bruyneel

PURCHASE & LOGISTICS MANAGER ASIA

LING XU

Team Ningbo

team ningbo

Team Hong Kong

Team hong kong

Via onze eigen kantoren in binnen- en buitenland en ons uitgebreid netwerk zoeken we naar de juiste fabrikanten die hoogwaardige producties aankunnen en kwaliteit garanderen.

- Stein Saelen

Worldmap

ONZE LOCATIES 

ALLIMEX, EEN SUCCESVERHAAL VANAF HET BEGIN  

In 2008 beslisten twee collega’s, Stein Saelen en Klaas Clerckx , om hun kennis en passie voor verkoop en ondernemen samen te voegen. Ze startten een bedrijf in de import- en exportsector, waaruit ook de naam Allimex of ALL-IMport-EXport voortkwam. 

Ondertussen groeide het bedrijf uit tot een internationale organisatie met twee bedrijfstakken:

Allimex Industrial Products 

Een maakbedrijf dat producten en/of diensten aanbiedt en optimaliseert waar mogelijk. Voor industriële klanten, toeleveranciers of assemblagebedrijven. 

Én met expertise in kunststof injecties, matrijsontwerp voor molding, 1K en 2K spuitgieten, extrusie en metaalbewerking alsook specials en maatwerk .

 

Allimex Green Power

Een totaalleverancier van groene en duurzame energieoplossingen.